Tukevan tapahtumiaElävä Kauppa lopetti toimintansa Tuusniemellä. Tuusniemen kunta jatkaa kirpputoritoimintaa samassa paikassa (Urheilutie 3). Myös muut Tukevan palvelut päättyivät Tuusniemellä 31.7.2017. Tukeva Työvalmennussäätiö kiittää asiakkaitaan ja kutsuu teidät asioimaan Kuopion ja Siilinjärven Elävissä Kaupoissa.

 


OSAAMISELLA VAHVAKSI HANKE (OSVA)

Tukeva-työvalmennussäätiö järjestää 1.5.2016 – 31.10.2017 Osaamisella vahvaksi (OSVA) hankkeen jossa tarkastellaan osaamisen tunnistamisen ja -tunnustamisen prosessia sosiaalisen vahvistamisen näkökulmasta. Hanke kehittää työpajapedagogiikkaan nojaavaa OsvaTyökortti –työkalua ja tekee eri tahojen kanssa yhteistyötä elinikäisen oppimisen, työelämäosallisuuden tukemisen ja joustavien koulutuspolkujen kehittämiseksi. Hanketta tukevat sekä Euroopan sosiaalirahasto että Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus.

Hankkeesta lisätietoja sinulle kertoo mielellään hankepäällikkö Johanna Hakkarainen, jonka tavoitat puhelimitse 0440225837 tai sähköpostitse: johanna.hakkarainen@ksts.fi. Voit tutustua myös hakkeen FB-sivuihin: https://www.facebook.com/Osaamisellavahvaksi


                 SAVOX on auki ma – pe klo 8 – 15, lounasaika on 10 – 14.

SAVOX issa kaikki ruoka tehdään ITSE.

SAVOX -lounaan maittavuudesta vastaaa yli 15 vuoden kokemuksella
Keijo Natri ja kokki Toni Penttinen.

SAVOX -lounaan hinta on 8,50; keittolounas + salaattibuffetin hinta on 6,50. Hinnat sisältävät leivän, juoman, kahvin ja jälkiruuan.

SAVOX on lounaan lisäksi oivallinen kahvipaikka, jossa tarjoillaan
ITSELEIVOTTUA pientä suolaista ja makeaa.

SAVOX on Tukeva-työvalmennussäätiön opetusravintola,
jossa edellä mainittujen ammattilaisten lisäksi teitä palvelevat alasta innostuneet harjoittelijat.


TERVETULOA NAUTTIMAAN !

tai sama savox:

TERVETULLOO NAATTIMAAN !